ÇALIŞMA HEMŞİRELİK | UNIVERSAE Uluslararası Üniversitesi herkesin erişebileceği karma Hemşirelik derecesini sunar

abastard

New member
Hemşirelik Çalışması Fiziksel sınırlar olmadan artık mümkün. EVRENSEL eğitim ortamını bir kez daha dönüştürüyor Uluslararası Kosta Rika Üniversitesidünyada bunu elde edebileceğiniz ilk yer oluyor harmanlanmış üniversite diploması.

Bu yöntem, dünyanın her yerindeki herhangi bir yerden bilgi ve beceri kazanmanıza ve aynı zamanda hastanelerde ve sağlık merkezlerinde yüz yüze staj yapmanıza olanak tanır ve böylece teşvik eder. uluslararasılaşma.

Bu şekilde, UNIVERSAE Uluslararası Kosta Rika Üniversitesikarma yöntemle Hemşirelik Lisansı sunan, sıkı akademik standartları karşılayan ve öğrencilere tanınmış ve prestijli bir derece sunan ilk kurum olarak küresel eğitimde bir dönüm noktasına işaret ediyor.

UIU, 2.300 saatten fazla uygulamalı eğitim gerçekleştirmek üzere prestijli hastanelerle çok sayıda anlaşma imzalayan Hemşirelik öğrencilerinin uygulamalarına özel önem verdi.

Hemşirelik alanında üniversite diploması ile dört yıllık müfredat öyle İspanya'da homolog olabilir İspanya Bilim, Yenilik ve Üniversiteler Bakanlığı tarafından yabancı üniversite derecelerinin homologasyonları ve denkliklerine ilişkin 21 Şubat 2024 Kararında belirlenen şekilde.

Aynı şekilde Uluslararası Üniversite EVRENSEL İspanya'da Hemşirelik mesleğini yabancı bir derece ile icra edebilmek için 23 Şubat 2024 tarihli kararla belirlenen şartları karşılamaktadır: UIU çalışma planının süresi şunları içerir: 6.000'den fazla ders saati ve klinik eğitim 2.300 saattir.

Müfredatın tasarımı UIU Hemşirelik Derecesi Mesleklerini geliştirmek için gerekli tüm bilgi ve becerilere sahip öğrencileri maksimum garantilerle yetiştirmek amacıyla CIN/2134/2008 Kararı'nda yer alan modüllere göre ilgili içerik titizlikle takip edilerek gerçekleştirilmiştir.

Kosta Rika Bakanlığı tarafından onaylanan bu resmi üniversite diploması, aynı zamanda Latin Amerika'nın geri kalan ülkelerinde ve Avrupa Eğitim Alanında mesleğin onaylanması ve uygulanmasına yönelik uluslararası kalite kuruluşlarının standartlarını da karşılamaktadır.

Kosta Rika Bakanlığı tarafından onaylanan bu resmi üniversite diploması, Aynı zamanda uluslararası kalite kuruluşlarının standartlarını da karşılamaktadır. Latin Amerika'nın geri kalan ülkelerinde ve Avrupa Eğitim Alanında mesleğin onaylanması ve uygulanması için.

Bu yenilikçi program, giderek küreselleşen ve teknolojik bir toplumun taleplerine yanıt vererek geleceğin Hemşirelik profesyonellerine erişilebilir, yüksek kaliteli bir eğitim sunuyor.

Sağlık eğitimi değişen dünyaya uyum sağlamalıdır ve hemşirelerin çevrimiçi ve karma olarak eğitilme olasılığı, öğrencilere farklı bağlamlara ve gerçekliklere erişmemize olanak tanır. Bu yöntem hem eğitime erişimi demokratikleştiriyor hem de hemşirelik alanını çok kültürlü bir bakış açısıyla zenginleştiriyor.”

UNIVERSAE Uluslararası Üniversitesi'nin açılışı / Evren

UNIVERSAE360 Geleceğin profesyonellerini yetiştirmek için uluslararası kalite kuruluşlarının standartlarıyla geliştirilmiş eşsiz bir eğitim ekosistemidir. UNIVERSAE eğitim modeli, öğrencinin birkaç dilde eğitim alınçok dilli kapasitelerini teşvik etmek ve en güncel teknolojiye dayalı çok sayıda benzeri görülmemiş eğitim kaynaklarını kullanıma sunmak.

UIU, öğrencilerinin büyümesine ve istihdam edilebilirliğine olanak tanıyan güçlü ittifaklara, uluslararası kuruluşlara, vakıflara, devlet kurumlarına ve şirketlere sahiptir.

Universeae'de eğitim almanın anahtarları

Doğası gereği uluslararası

• Stajlar için küresel hareketlilik: Uluslararası prestije sahip sosyo-sağlık merkezlerinde staj yapma olanağı, onlara sağlık hizmetleri standartları, yenilikçi yöntemler ve uluslararası profesyonel ağlara erişim konusunda küresel bir vizyon kazandırır.
  • Kültürlerarası yeterlilikler: Farklı sağlık sistemlerinde deneyim, küreselleşen dünyada vazgeçilmez olan iletişim, empati ve çok kültürlü ortamlara uyum sağlama becerilerini güçlendirir.
  • Profesyonel projeksiyon: Eğitiminizin uluslararası hale getirilmesi, nitelikli sağlık profesyonellerine talebin yüksek olduğu ülkelerde rekabet gücünüzü ve istihdam olanaklarınızı artırır.

Karışık modda

• Öğrenciye esneklik: Teorik içeriğin çevrimiçi olarak alınması seçeneği, öğrencilerin eğitimi diğer iş, kişisel veya aile etkinlikleriyle uyumlu hale getirmesine olanak tanır.
  • İleri teknolojilerin kullanımı: Dijital ve sanal gerçeklik araçlarının öğretimde kullanılması, simüle edilmiş ortamlarda pratik öğrenmeyi kolaylaştırarak, yalnızca fiziksel mekanlara bağlı kalmadan yüksek hassasiyetli becerilerin edinilmesine olanak tanır.
  • Farklı ritimlere uyum: Programların ve metodolojilerin esnekliği, öğrencilerin öğrenme hızlarını kişiselleştirmelerine olanak tanıyarak içeriğin akılda tutulmasını ve anlaşılmasını geliştirir.

Esnek ve küresel uygulamalı eğitim.

• Bireysel ihtiyaçlara uyum: Uygulamalı eğitim kişisel koşullara uyarlanabilir, öğrencilere kendi durumlarına uygun staj merkezleri ve programları seçme olanağı sunulur.
  • Referans merkezlerine erişim: Prestijli uluslararası hastanelerde, kliniklerde ve uzmanlaşmış merkezlerde eğitim alma fırsatı, pratik deneyimin kalitesini artırır ve aynı yerlerde anında iş fırsatları açar.
  • Uygulamalı yenilik: Öğrenciler, en son teknolojileri ve protokolleri kullanan kurumlarda çalışarak gelecekteki uygulamalarına dahil edebilecekleri yeniliklerle tanışacaklardır.

Gelişmiş dijital becerilere sahip

• Geleceğe hazırlık: Sanal öğrenme araçlarının, 3 boyutlu simülasyonun ve artırılmış gerçekliğin entegrasyonu yalnızca akademik deneyimi geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda öğrencileri ileri teknolojik ortamlarda çalışmaya da hazırlar.
  • Uzaktan işbirliği: Bu dijital beceriler, teletıp ve uzaktan çalışmayı entegre eden sağlık sistemlerinde giderek daha fazla talep görüyor.

Uzlaşma fırsatlarıyla

• Kişisel ve profesyonel yaşam arasındaki denge: Harmanlanmış yöntem, aile veya iş sorumlulukları olan öğrencilerin yükümlülüklerinden vazgeçmeden kaliteli eğitime erişmelerini kolaylaştırır.
  • Coğrafi engellerin azaltılması: Çevrimiçi teorik içerik, sürekli seyahat etme ihtiyacını ortadan kaldırarak eğitimi daha erişilebilir hale getirir.

İşgücü piyasası taleplerine yanıt

Bu karma ve uluslararası kariyer yalnızca yanıt vermekle kalmıyor işgücü piyasası talepleri mevcut, ancak aynı zamanda günümüz öğrencilerinin ihtiyaçları: esneklik, yenilikçilik, uzmanlaşma ve küresel ortama erişim. Birleştir akademik titizlik Sağlam profesyonel entegrasyonu garanti eden uluslararası projeksiyon ve pratik beceriler için gerçek fırsatlarla.

O eğitim teknolojilerinin kullanımıSanal platformlar ve klinik simülasyonlar gibi sanal platformlar, güncel bilgilere erişim sağlayarak ve öğrencilerin kontrollü ortamlarda becerileri uygulamalarına olanak tanıyarak hemşirelik eğitiminde devrim yarattı.

Kosta Rika Eğitim Bakanı Anna Katharina Müller

Kosta Rika Eğitim Bakanı Anna Katharina Müller / Evren

Bu, gerçek durumlarla yüzleşmeye hazırlığınızı önemli ölçüde artırır. Aynı şekilde, kuruluşun Bilgi ve İletişim Teknolojileri (BİT) ve Yapay Zeka (AI) Tıp eğitimindeki gelişmeler, eğitimi zenginleştiren ve geleceğin sağlık profesyonellerinin becerilerini geliştiren yeni etkileşim ve öğrenme biçimleri sunarak geleneksel paradigmaları dönüştürmüştür.